

Global Green Growth Institute

Seventh Session of the Assembly and Eleventh Session of the Council (Joint Session) October 31, 2018 (TBC); Seoul, Republic of Korea

DRAFT

Provisional Agenda for the Seventh Session of the Assembly and Eleventh Session of the Council (Joint Session)

At a Glance

Time	Item	Responsibility
09:00-09:40	1. Opening of the Joint Session of the Assembly and the Council	Governance
[40 mins]	and Vision Statement from the President and Chair	
09:40-10:00	2. Report of the Management and Program Sub-Committee	MPSC Chair
[20 mins]		
10:00-10:20	Coffee Break	
10:20-12:00	3. Institute's Progress on Management and Operations	ODG
[100 mins]	a) Director-General's Progress Report	IPSD
	b) Report on Programs and Operations	GGP&I
	c) Briefing on Private Sector Engagement	OED
12:00-13:00	Lunch	
13:00-14:00	3. Institute's Progress on Management and Operations (cont.)	
[60 mins]	d) Update on Thought Leadership	
	e) Status on Membership Expansion	
	f) Update on Overhead Costs	
14:00-15:00	4. Work Program and Budget 2019-2020	OED
[60 mins]		
15:00-15:20	Coffee Break	
15:20-15:40	5. Strategic Plan 2020-2030	ODG
[20 mins]		
15:40-16:40	6. Effective and Inclusive Governance Organs	Governance
[60 mins]	a) Election of Members to Serve on the Council	
	b) Appointment of Expert/Non-State Actors to Serve on the Council	
	c) Provisional Dates for 2018 Sessions of the Governance Organs	
16:40-17:00	7. Any Other Business	ODG
[20 mins]		
17:00	8. Closing of the Joint Session of the Assembly and the Council	Governance
18:00	Reception and Dinner for Delegates	